اطلاعات موردنیاز سفارت آمریکا

 

 

روند گرفتن وقت سفارت آمریکا

تقریبا تمامی متقاضیان دریافت ویزای ایالات متحده امریکا، باید پیش از هر چیز اقدام به تکمیل اپلیکیشن فرم و تعیین وقت سفارت نمایند. مشاورین ما در امر ویزای امریکا، در تکمیل فرم DS-160  ، اخذ وقت مصاحبه ، پرداخت هزینه های مرتبط با سفارت و تکمیل و ترجمه مدارک موردنیاز ویزا، شما را یاری خواهند کرد.

 

1.  تکمیل فرم درخواست ویزا DS-160 به صورت آنلاین

هر متقاضی باید یک اپلیکیشن فرم مجزا تکمیل نماید و پرینت صفحه تاییدیه آن را در روز مصاحبه به همراه داشته باشد. در تکمیل این فرم ، اسکن یک عکس تازه گرفته شده رنگی زمینه سفید 5*5 با رزولوشن 600*600 پیکسل، اطلاعات گذرنامه، مشخصات فردی، خانوادگی، شغلی، تحصیلی و توضیحات مرتبط با سفر متقاضی موردنیاز است.

 

2. تعیین قرارملاقات

هر متقاضی می باید پیش از دریافت ویزا توسط افسر صدور ویزا مورد مصاحبه قرارگیرد. برخی از کنسولگری های ایالات متحده افراد زیر14 سال و بالای 80 سال را از مصاحبه معاف می کنند؛ اما توصیه می شود کلیه متقضیان، صرف نظر از سن، در مصاحبه حضور یابند. مدت زمان لازم جهت دریافت قرارملاقات برحسب نوع ویزای درخواستی، مکان موردنظر و فصل متغیر است.

 

مدارک مورد نیاز برای وقت سفارت:

•        اسکن صفحه اول پاسپورت متقاضی .

•       تکمیل شدۀ فرم فارسی درخواست وقت سفارت.

•       در صورت داشتن دعوتنامه ،اسکن دعوتنامه و مدارک اقامتی دعوت کننده.

 

فرم های مورد نیاز برای سفارت آمریکا:

نوع فرم

نام فرم

اپلیکیشن فرم ویزاهای کوتاه مدت

DS-160

فرم پرداخت SEVIS

I-901

فرم پذیرش هزینه های مالی دعوتشونده

I-134

 

 

مدارک مورد نیاز وقت سفارت آمریکا برای متقاضیانی که اپلیکیشن فرم را پر نکرده اند :

  • اصل یا کپی گذرنامه
  • یک قطعه عکس 5*5 رنگی جدید با زمینه سفید یا اسکن آن با رزولوشن 600*600 پیکسل
  • فرم فارسی تکمیل شده

 

مدارک مورد نیاز وقت سفارت آمریکا برای متقاضیانی که اپلیکیشن فرم را پر کرده اند :

  • اصل یا کپی گذرنامه
  • صفحه تائیدیه اپلیکیشن فرم  )صفحه بارکد یا (DS-160 confirmation page
  • فرم فارسی تکمیل شده

 

متقاضیان ویزای دانشجوئی باید علاوه بر مدارک فوق ، کپی I-20 و SEVISFEE Confirmation یا I-901 تکمیل شده را نیز ارائه دهند .

 

3. آمادگی برای حضور درمصاحبه

پرداخت هزینه درخواست ویزا: هر متقاضی می باید پیش از رسیدن موعد مصاحبه، هزینه مرتبط با نوع ویزای درخواستی را پرداخت نماید.

هزینه های انواع ویزای غیرمهاجرتی به شرح زیر است:

 

قیمت

نوع ویزا

کد ویزا

$160

ویزاهای توریستی، کاری، درمانی

B

$160

ویزای ترانزیت

C-1

$160

ویزای کارکنان کشتی و خطوط هوایی

D

$160

ویزای دانشجویی

F

$160

ویزای مطبوعاتی

I

$160

ویزای فرصت مطالعاتی

J

$160

ویزای دانشجویی فنی حرفه ای

M

$160

NAFTA ویزای

TN/TD

$160

قربانیان قاچاق انسان

T

$160

قربانیان اقدامات جنایی

U

$190

کارگران و کارمندان موقت

H

$190

تبادلات بین کشوری

L

$190

اشخاص با توانایی های فوق العاده

O

$190

ورزشکاران و هنرمندان

P

$190

تبادلات فرهنگی بین المللی

Q

$190

مبلغان مذهبی

R

$270

ویزای سرمایه گذاری

E

$240

نامزد یا همسر سیتیزن امریکا

K

 

 

4. مدارک لازم جهت دریافت ویزای ایالات متحده امریکا

 

حضوردرمصاحبه:

در طی مصاحبه، افسر صدور ویزا برآورد می کند که متقاضی صلاحیت دریافت ویزا و ورود به خاک ایالات متحده را دارد یا خیر. اطلاعات مندرج در فرم DS-160، مدارک ارائه شده و رفتار و گفتار متقاضی تعیین کننده خواهد بود. اکثر کنسولگری های ایالات متحده از کلیه داوطلبان ویزا، انگشت نگاری به عمل می آورند. ممکن است پرونده موردنظر، نیاز به بررسی های اداری بیشتر داشته باشد، در این صورت افسر پرونده این مورد را به اطلاع متقاضی می رساند و معمولا شماره پرونده مربوطه را برای اطلاع از وضعیت ویزا، در اختیار وی قرار می دهد. پس از تایید شدن ویزا، کنسولگری به متقاضی اطلاع می دهد که کی و کجا پاسپورت خود را جهت صدور ویزا تحویل نماید. معمولا در این مرحله نیازی به مراجعه حضوری متقاضی نیست.برای دریافت اطلاعات بیشتر به بخش "پیکاپ پاسپورت" رجوع نمایید

 

توضیحات تکمیلی:

تا پیش از صدور ویزا اقدام به برنامه ریزی نهایی برای سفر و خرید بلیط نکنید. هیچ سازمان یا نهادی نمی تواند صدور قطعی ویزا را تضمین نماید.هر ویزا، تا پیش از به اتمام رسیدن مدت اعتبار، معتبر و قابل استفاده است. اگر ویزای معتبری در گذرنامه منقضی شده شما وجود دارد، می توانید به همراه یک گذرنامه جدید معتبر و گذرنامه منقضی شده حاوی ویزا، از آن استفاده نمایید. با توجه به متغیر بودن نوبت دهی کنسولگری های مختلف ایالات متحده امریکا برحسب زمان و نوع ویزای درخواستی، جهت آگاهی از وقت های موجود با دفتر ایران-آنکارا در تهران تماس بگیرید.
ارمنستان: یکی دیگر از کنسولگری های درنظر گرفته شده برای ایرانیان به منظور گرفتن وقت سفارت آمریکا، شهر ایروان ارمنستان است. معمولا وقت های این کنسولگری برای یک ماه آینده در اختیار متقاضیان قرار می گیرد. این کنسولگری در خیابان امریکایی American Ave. شهر ایروان واقع شده است. در این کنسولگری نیز همانند دبی امکان پیکاپ پاسپورت وجود دارد. افسرهای این کنسوگری که به خوشرویی معروفند به زبان های فارسی، ارمنی و انگلیسی مسلط هستند

جهت کسب اطلاعات تکمیلی با ما تماس بگیرید : 22135980 021



مطالب سایت

  • راهنمای فارسی سفر به سنگاپور

    دانلود فایل راهنما...

    بیشتر بدانید
  • اختصارات هتل ها

    مرور برخی از اصلاحات رایج در رزرو هتل ها...

    بیشتر بدانید